March 30, 2023

Funerali i një gruaje në Peru u ndërpre dje kur vetë “e vdekura” nisi të godiste nga brenda arkivolit për të thënë se ishte ende gjallë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Familjarët e shokuar hapën arkëmortin e 36 vjeçares Rosa Isabel Cespede Callaca, ku e gjetën atë me sy hapur, duke i shikuar.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *