April 2, 2023

Njëzet persona kanë vdekur pasi një autobus u rrëzua në Ugandën Perëndimore, tha policia.Të paktën 7 nga viktimat janë fëmijë, shtuan oficerit.Autobusi u rrëzua në autostrada teksa udhëtonte nga qyteti i Fort Portal për në kryeqytet, Kampala.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fotografitë e postuara në mediet sociale treguan shërbimet e urgjencës duke u përpjekur të nxjerrin të mbijetuarit nga rrënojat e shkatërruara. Ky është një nga aksidentet më vdekjeprurëse në vendin afrikan në vitet e fundit, shkruan Sky News.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *