November 28, 2022

Valon Syla Nuk Po I “Ndahet” Mergimtareve/ Vjen Me Goditje Edhe Me Te Madhe Kesaj Here: ”Shqiptarët Po Ndërtojnë Xhamia Në Zvicër”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Debati lindi në momentin kur Syla tha se shqiptarët në Zvicër ndërtojnë xhamia më shumë se sa kombësitë tjera. Ai shtoi se disa prej këtyre xhamive kanë qenë vende ku ka lindur terrorizmi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *