February 8, 2023

Mes Giampiero Mughini dhe Vittorio Sgarbi prej disa kohësh ka pasur marrëdhënie jo të mirë, por ajo që ndodhi gjatë episodit të dytë të “Maurizio Costanzo Show” me të vërtetë shkoi përtej imagjinatës. Në kulmin e një diskutimi për Rusinë, tonet e të dyve u ndezën gjithnjë e më shumë derisa të dy u ngritën dhe pas ofendimeve pati edhe një shtyrje deri në rrëzimin e kritikut të artit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të ftuarit e tjerë ishin të shqetësuar, duke filluar nga Iva Zanicchi që e shikonte skenën e ngurtësuar, te Giuseppe Cruciani që ndërhyri për të ndarë Sgarbin dhe Mughini.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *