February 6, 2023

Zëvendëskomandanti i Zonës Operative të Pashtrikut, Sadik Halitjaha thotë se UÇK nuk merr përgjegjësi për sigurinë pasi në Kosovë është vendosur pushteti i KFOR-it e UNMIK-ut.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Halitjaha në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini ka thënë se pas futjes së KFOR-it, EULEX-it dhe UNMIK-ut në Kosovë, UÇK-ja nuk ka pasur asnjë përgjegjësi komanduese.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *