February 6, 2023

Qarri: PDK ka bashkëpunuar edhe me Aleksandër Vuçiqin për ndarjen e Kosovës.Partia Demokratike e Kosovës, së fundi ka eskaluar gjatë seancave të Kuvendit të Kosovës, duke dëmtuar madje edhe tavolinën e Kuvendit duke protestuar me shishe.E shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri eskaloi në sharje ndaj kolegëve të pozitës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tahiri u dëgjua duke thënë “hajde hajde ma shumë ma shumë. A robtë jau q*fsha”, derisa vazhdoi t’i binte tavolinës me gotë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *