March 24, 2023

AIbin Kurti vjen me nje dekIarate HISTORIKE, Premton qe IiberaIizimi po vjen po ashtu dhe integrimi ne BE dhe Nato eshte e domosdoshme per BaIIkanin Perendimor e posacerisht per Kosoven, Kete duhet ta rishikojne BEja sepse do te vije nje situate e dyte Ukrainase me deshtimin Ruse qe po ndodh atje.po ashtu Kurti ne ParIamentin Europian Kerkoj ne sy te Botes.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pasi Parlamenti Evropian me shumicë dërrmuese ka mbështetur Iiberalizimin e vizave për Kosovën, kryeministrii Kosovës, Albin Kurti ka thënë se KëshiIIi i BE-së dhe Komisioni i BE-së duhet të veprojnë që t’i dhënë fund lzolimit të padrejtë të qytetarëve të Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *