January 29, 2023

Nga Artan Hoxha – Pas videos ku Sali Berisha shf aqej duke r egjistruar me di ktofon ne r eanimacionin e sp italit us htarak, ish-tr uprojen e Azem Hajdarit, Zenel Neza, i vetmi i mb ijetuar nga at entati i 12 shtatorit 1998, emisioni Xhungel, po sjell nje tjeter regjistrim, kete radhe edhe me te rende.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Behet fjale per mitingun e fundit elektoral te presidentit ende ne de ty re, Sali Berisha, para banoreve te Tropojes, me 19 q ershor 1997. Me qe jemi ne kohe regjistrimesh dhe kur flitet per regjistrime politikanesh apo shtetaresh te larte te im pl ikuar ne kr i me shteterore.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *