January 29, 2023

Ndërsa, porositësit një ditë do të gjykohen e dënohen, të paktën tre nga pjesëmarrësit në vrasje nëna e “Drinit” kurrë nuk do t’i shoh prapa grilave.Ende as motivet nuk janë zbardhur. Por, që kur u vra “Drini”, mediat si BBC shkruanin se ai kishte paralajmëruar botimin e një libri për luftën në Kosovë, për krimet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Asnjë lot mos e derdhni në vdeksha unë!” Kush mund ta thotë këtë, kush mund ta jap një mesazh të tillë, ta kanalizojë nga një dhimbje pa fund, kah një shpresë e pafund! Zbulimi i vrasësit për jetën e një nëne është baras me një jetë, por të nënës! Pra, ajo është e gatshme të vdesë për këtë zbulim!Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *