April 2, 2023

Blendi Fevziu tregoi se ka takuar Thaçin në qelitë e paraburgimit në Hagë. Gazetari rrëfeu në Euronews Albania se megjithëse mundohej të mbahej ishte rëndë psikologjikisht.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Je aty për balancë politike më shumë se për t’u ndëshkuar për diçka që se ke bërë kurrë,” – u shpreh Fevziu, ndërsa argumentoi se qetësia e Thaçit ishte fasadë përballë akuzave të padrejta me të cilat duhet të përballet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *