January 29, 2023

Zëvëndëskryeministrja, e cila vjen nga komuniteti boshnjak në Kosovë,është parë sot duke u ushqyer në zyrën e saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një fotografi të postuar nga një asistente e saj, Redzepi shihet duke ngrënë byrek dhe coca-cola.Fotografia që shfaq Redzepin duke ngrënë drekë,Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *