April 1, 2023

Të qenit një nënë e një fëmije të vogël dhe ta ushqesh atë me gji në një vend publik nuk është gjithmonë e lehtë, shkruan ShkodraNews.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mund të besojmë se ne kemi përparuar shumë në shoqërinë tonë, por ende sot ka njerëz që kanë mendime të kundërta dhe mund të ankohen me zë, ose të hedhin vështrime të këqija, kur shohin një grua që po përpiqet të ushqejë me gji një fëmijë të porsalindur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *