March 23, 2023

Albin Kurti ia ben 8 me 2 Baton Haxhiut. I kërkon që ai të mos dalë kurrë publikisht!!!Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Tinka Kurti ka reaguar ndaj gazetarit Baton Haxhiu i cili ka folur për tr.af.iki.min e qenieve njerëzore ose sk.llav.ër.inë se.k.uale në një emision televiziv.Ndaj gjuhës së Haxhiut deputetja Tinka Kurti ka reaguar, pasi që, sipas tij, ai ka thënë se bëhet dhuratë me qe.nie njerëzore.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Pra vendet shqiptare janë ek.zotike dhe në emër të tyre flet Batoni, shqiptarët janë eg.ërsira, dhe ki.d.nap.imi i njerëzve është transparent, mundet me u bë live nëpër emisione”, shkruan deputetja në rrjetin social Facebook.Ajo tutje shprehet se, Haxhiu duhet të kërkoj falje dhe mos të prezantohet kurrë më.Reagimi i plote saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *