November 26, 2022

Zyrtarisht gjuha e embel shqipe edhe ne Universitetin me madheshtor ne bote HARVARD – Ja si qendrojne detajet.Gjuha shqipe futet si lëndë zgjedhore në Universitetin e Harvard-it.Gjuha shqipe është futur si lëndë zgjedhore për herë të parë në Universitetin e Harvardit, për të gjithë studentët e të gjitha nivele,ve.Lajmin e ka bërë të ditur Faton Limani, i cili punon si administrator departamenti në këtë universitet.Sipas tij, lënda e gjuhës shqipe do të ofrohet gjatë tërë vitit në tre nivele – njohuri fillestare.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *