February 6, 2023

LDK-ja, udhëheqësja e saj e pat futur, Lëvizjen e Rugovës në shërbim të klanit të krimit, i cili shkoi më tej, edhe pas njohjes ndërkombëtare të Pavarësisë së Kosovës, dhe Vendimit të GJND-së, në kundërshtim me këto, pranuan një rezolutë, që e lejonte në të ardhmen të vihej në diskutim shteti i Kosovës, integriteti dhe sovraniteti.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përpjekjet për të fajësuar ata që se kanë votuar më LDK-në, për t’i parë si tradhtarë dhe për ta fshehur lojalitetin dhe tradhtinë e drejtuesve të LDK-së ndaj shtetit dhe rugovizmit, janë injorante.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *