April 1, 2023

Gazetari grek Tassos Moschonas ka shkruar një artikull ku ka bërë një analizë të historisë së Shqipërisë duke dashur të gjejë përgjigjën e pyetjes se përse në Shqipëri ka kaq shume bunkerë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ekzistencën e buknerëve, ai e lidh me periudhën e kom.uni.zimit në Shqipëri dhe me paranojën e dikt.ato.rit Enver Hoxha lidhur me push.timin e vendit nga “ar.miqtë” e kohës, pjesë e të cilëve ishte edhe Greqia. Gazetari pohon se pas një studimi numri i saktë i bunkerëve nuk mund të përllogaritet por janë përafërsisht 750.000 bunkerë që në atë kohë përllogaritej një bunker për katër banorë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *