April 1, 2023

Një ngj.arje aspak normale ka ndodhur së fundmi në Fier ku një 66-vjeçar është proc.eduar pen.alisht.Mësohet se një 66-vjeçar me inicialet P.A është proce.duar pen.alisht pasi ka vr.ar.ë një pulë që lëvizte në oborrin e shtëpisë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por një veprim i tillë ka sh.qetës.uar fqinjët e tij të cilët kanë njoftuar po..licinë.Pasi po.licia ka mbërritur në vendngjarje ka konstatuar shpendin e ngor.dhur në tokë dhe pasi kanë kryer verifikimet për a.rm.ën e gja.hut që kishte përdorur 66 vjeçari kanë mësuar se ajo ishte me leje.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *