November 28, 2022

Lidhja e tij me të dashurën gjermane u bë fenomen në rrjetet sociale. Vëmendje të madhe mori edhe martesa e tij. E Rasim Avdyli po vazhdon të komentohet edhe sot, por që kësaj radhe për një ndarje, pasi që në paraqitjet e tij të fundit, kishte befasuar të gjithë me fjalët e tij për të dashurën gjermane.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për emisionin “Kendiv” në T7 ai sqaroi për të gjithë ata që e ndjekin, se si qëndron raporti i tij me gruan, duke hequr të gjitha dyshimet për komentimet e ndjekësve si dhe shkrimeve të publikuara nga disa faqe. Ai, në këtë prononcim tregoi se kishte disa probleme me të dashurën e tij, përcjell pemajetes.com.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *