February 6, 2023

Ish-kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri ka kërkuar nga ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati që t’i ekzekutojë pagat e mësimdhënësve për muajin shtator.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bahtiri ka thënë se inflacioni dhe shpenzimet e dimrit, rëndojnë gjendjen e mësimdhënësve. Mos-ekzekutimi i pagave, ka shkruar ai, godet edhe më rëndë mësimdhënësit dhe familjet e tyre.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *