November 26, 2022

Të paktën 25 dasmorë kanë humbur jetën pasi autobusi me të cilin po udhëtonin ra në një greminë. Ngjarja tragjike ka ndodhur në Indinë Veriore.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Automjeti po udhëtonte përgjatë një autostrade malore në shtetin Uttarakhand kur humbi drejtimin dhe u rrëzua në një humnerë rreth 500 metra të thellë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *