February 6, 2023

Moderatorja shumë e njohur shqiptare, Alketa Vejsiu, është tepër e lidhur me shtetin e Italisë. Alketa e ka treguar vazhdimisht këtë gjë, në shumë intervista apo dalje televizive.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe së fundmi, përmes një bisede të zhvilluar nga ndjekësit në rrjetin social “Instagram”, ka zbuluar që nëse nuk do të jetonte në Shqipëri, do të zgjidhte Italinë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *