November 27, 2022

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti u shpreh i bindur se Qeveria e ardhshme do udhëhiqet nga LDK-ja.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas Hotit, partia e tij ka për synim shtetndërtimin e Kosovës, teksa shtoi se qytetarët e vendit tanimë kanë besim të plotë ndaj LDK-së.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *