April 1, 2023

Iniciatori i peticionit për lejimin e tërheqjes së 30% të mjeteve të Trustit, Adnan Jashari thotë se janë në pritje të Qeverisë në lidhje me këtë çështje.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një prononcim, Jashari thotë se Qeveria e Kosovës ka kohë deri në 22 tetor të jap përgjigje, teksa thotë se pyetja është dërguar me 22 shtator.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *