February 6, 2023

I dërguari special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është takuar me zëvendëssekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Mirce Geoana.Lajçak ka bërë të ditur se temë e takimit ka qenë situata në Ballkanin Perëndimor dhe dialogu mes Prishtinës dhe Beogradit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E mirëprita mundësinë për t’u takuar sot me zëvendëssekretarin e Përgjithshëm, Mircea Geoana dhe ambasadorët e NATO-s, për të diskutuar mbi zhvillimet e fundit në Ballkanin Perëndimor dhe dialogun”, ka shkruar Lajçak në Twitter.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *