April 2, 2023

Një histori da shurie e cila u kurorzua në fejesë, mori fund sot në studion e të “Dielës Shqipëtare”.Ajo quhet Tea dhe është 20 vjeç, ajo ka ftuar në emision të fejuarin e saj Niko për t’i kërkuar falje dhe për t’i premtuar publikisht se nuk do të bëhet më xh eloze dhe kokëfortëJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo është e fejuar me Nikolën, por xhe lozia e saj ka bërë që ai ta quajë “komisariati”. Ata janë njohur nga një kushërirë e përbashkët, Tea po kalonte në pedonale me të kur Niko e ka parë dhe e ka pëlqyer, por Tea fillimisht nuk pranonte të njiheshin. Ajo i ka treguar familjes për l idhjen e tyre pas 2-3 muajsh dhe më pas janë fejuar.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *