January 29, 2023

Në “Dance Albania” në Tv Klan ka pasur një debat mes Ilir Shaqirit dhe Igli Zarkës. Pas performancës së aktorit, Zarka, kryetari i jurisë së spektaklit Ilir Shaqiri i ka thënë se problemi i aktorit është se nuk di të vihet në lojë teksa i ka thënë se askush nuk e ka shtyrë të vijë këtu me detyrim.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas deklaratës së Ilir Shaqirit, Igli Zarka i është kthyer duke i thënë se ai nuk është mësuar që të luajë me veten.Ilir Shaqiri: Do të përqendrohesha më shumë se ajo që ti thua është se ti nuk di të vihesh në lojë, nuk di të luash. Besoj asnjeri nuk të ka shtyrë të vish këtu me detyrim.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *