March 30, 2023

E papritur! Incident në dasmën e këngëtares së njohur, ish-burri tenton të…

“Ajo është gruaja ime e parë, gruaja ime e vetme. Unë jam burri i saj i parë, unë jam këtu për të prishur dasmën.”, ka thënë ai. Britney dhe Alexander u martuan në vitin 2004 por u ndanë vetëm 55 orë më vonë.

Policia e qarkut Ventura arrestoi Alexander, 40 vjeç, të enjten pasdite pasi ai u shfaq në rezidencën e Spears dhe arriti të futej brenda. Alexandër arriti të hynte brenda pasi gënjeu sigurimin se këngëtarja e kishte ftuar ndërsa transmetoi ngjarjen dhe në

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *