April 1, 2023

Ish deputeti i VV-së, Florin Krasniqi ka bërë akuza të rënda ndaj Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit.Sipas Krasniqit, Kurti është rrenc patologjik, dhe cdo gjë që flet është gënjeshtër, raporton Gazeta10.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Rrenc patologjik, krejt cka ka thënë në fushatë ka rrejtë, krejt. Krejt rrejnë në politikë, do i mbanë, do kërkojnë falje, e ky as nuk kërkon falje që ka rrejtë, por del edhe i sulmon njerëzit me duar lidhë”, është shprehur ai në Politiko.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *