March 22, 2023

Në debatin që është duke u transmetuar tani në Politiko në Kanal10, komentatori politik Blerim Gashi ka pyetur mysafirin, ish deputetin e VV-së, Florin Krasniqin se teoria e tij që askush s’mund ta vras, është e gabuar, shkruan Gazeta10.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Për pjesën e guximit pajtohna, nëse e masim në këtë pjesën fisnore, janë do mashkuj aty se edhe me dashtë me m’rreh, s’guxojnë se jemi 70 burra aty. Kjo teori s’krynë punë mo as në Texas e lë më në një demokraci të hapur”, i është drejtuar Gashi – Krasniqit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *