April 1, 2023

Videoja e fundit e publikuar nga Lëvizja Vetëvendosje ka ngjallur reagime të shumta. Në mesin e tyre është edhe drejtori i Kadastrës dhe Pronës në Komunën e Suharekës, Armend Krasniqi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përmes një shkrimi në Facebook ai thotë se “fundi i VV-së po i vjen më shpejtë se ngritja e saj”.“Tash, të dëshpëruar me këtë qeverisje janë edhe trushpërlarët më të mëdhenjë të Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *