January 29, 2023

Vëllezër të nderuar, nuk është turp që njeriu të mësojë fenë e tij dhe të jetë i kujdesshëm dhe i njohur me normat e kësaj feje. Por turp është që njeriu të qëndrojë në Islam me vite, dhe të jetë i panjohur edhe me gjërat e rëndësishme të kësaj feje, duke shkelur dhe nëpërkëmbur kufijtë të cilët Allahu i ka caktuar për të.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, duke pasur parasyshë se gabimet në mesin tonë janë të shumta, dhe shumë prej tyre duhet të përmirësohen, do të përmend disa prej gabimeve të cilat veprohen para, gjatë apo pas marrëdhënieve intime, duke shpresuar që këto gabime të përmirësohen dhe muslimanët të jenë të pastërt dhe larg prej tyre.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *