January 29, 2023

Zëdhënësi i Prokurorisë Themelore në Pejë, Shkodran Nikçi, ka thënë se personi, i cili ka vdekur sot në ashensorin e një objekti banesor, ishte vetë pronari.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai, në Edicionin Special të Klan Kosovës, ka deklaruar se sipas informacioneve të para, i ndjeri ka provuar ta rregullojë ashensorin, i cili kishe pasur probleme. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *