March 23, 2023

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Besim Muzaqi, ka folur për mospagesën e mësimdhënësve për muajin shtator, pasi ishin në grevë.Ai, në Info Magazine të Klan Kosovës, ka deklaruar se ky vendim i marrë nga Ministria e Financave dhe Transfereve është në përputhje me Ligjin për Grevat.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ministri i Financave, Hekuran Murati, është duke e mbrojtur ligjin, ai po e mbron paranë publike, duke e respektuar Ligjin për Grevat në përpikëri”,ka thënë Muzaqi.Kur u pyet se pse disa nga shërbyesit civilë të cilët ishin në grevë po ashtu janë paguar për muajin shtator, Muzaqi tha “Të gjithë ata që nuk e kanë kryer punën për të cilën janë të thirrur nuk paguhen. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *