February 9, 2023

Gazetaren Klodiana Lala jemi mësuar ta shohim gjithmonë duke zbardhur publikisht ngjarje të rënda që implikojnë jo pak herë emra të botës së krimit e jo vetëm.Por në raste të rralla ajo ka treguar edhe pak nga jeta personale si një nënë e përkushtuar dy fëmijëve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së fundmi Klodi është përballur me një vështirësi të cilën e ka ndarë edhe me ndjekësit e saj në rrjetet sociale.Bëhet djalë pikërisht për tekstet shkollet ku një pyetje, me të drejtë ajo nuk di si t’ja shpejgojë fëmijëve të saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *