April 1, 2023

Nënkryetarja e SBASHK-ut, Vjollca Shala, ka folur për mosekzekutimin e pagave për mësimdhënësit që kanë qenë në grevë për 5 javë.Ajo në “Frontal” të T7 tha se SBASHK-u do ta mbledhë Këshillin Drejtues “dhe aty do të vendoset për hapat e mëtutjeshëm”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Deri në orën 16:00 kanë pasur afat që të bëhet procesimi i pagave dhe nuk është bërë deri më tani, atëherë SBASHK-u do ta mbledhë Këshillin Drejtues dhe aty do të vendoset për hapat e mëtutjeshëm”, tha ajo.Derisa u pyet se a do t’i rikthehen grevës, Shala tha se varet nga “zëri i anëtarësisë”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *