January 29, 2023

njohur si Prince Valentino Corleone, është një nga personazhet publike që shpesh herë arrin vëmendje të rrjetit dhe medies.Por, emri i tij i vërtetë është, Valdrin Sylejmani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kohëve të fundit ai ka filluar të jetë aktiv për fansat edhe në rrjetin social “TikTok”, ku shfaq jetën e tij luksoze.Ndërkohë që jetën luksoze e bën falë biznesit familjar, dhe pasurinë e ka falë tyre duke qene edhe i mbrojtur nga rojat private.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *