November 26, 2022

Presidenti i AKR-së, Behgjet Pacolli ka thënë se nuk është në kërkim të pushtetit politik.Ai ka thënë se është i ngopur dhe i realizuar në jëtë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje ka thënë se është i ngopur me para, me pozita, me luks e gjëra materiale.Përkundër krejt kësaj, Pacolli ka thënë se nk do të ndalet së punuari për Kosovën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *