April 2, 2023

Profesori i historisë në Mitrovicë, Fidan Mehmeti, është larguar nga Dega e Lëvizjes Vetëvendosje në këtë qytet, pasi ishte anëtar.Ai, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka bërë të ditur se arsye janë vendimet e fundit që janë marrë nga qeveria.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Dikur një qeveri e shpresës, ndërsa sot qeveri e mbytjes së shpresës. Një qeveri që, përveç linçimeve dhe shantazheve, nuk është duke bërë asgjë për qytetarët e saj”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *