February 6, 2023

ast një në 50 milionë, nëna sjell në jetë binjakët me 3 muaj diferencë

Dhe, gati tre muaj më vonë, në 9 gusht, ajo solli në jetë djalin Maxim, duke i lënë pa fjalë mjekët që kishin në ngarkim çështjen.

Sipas ministrit të Shëndetësisë, shanset që dy binjakë të lindin me tre muaj diferencë nga njëri tjetri janë një në 50 milionë.Liliya, e cila ka edhe një vajzë 7-vjeçare, ka një gjendje që quhet ‘uterus didelphys’ dhe kjo do të thotë që binjakët e saj u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *