February 6, 2023

Opinionisti Armand Shkullaku ka thënë se videoja e Lëvizjes Vetëvendosje, ku godet të gjitha partitë politike, lidhet me faktin se prapa grevës së sindikatave qëndron opozita.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shkullaku, i ftuar në “Rubikon”, theksoi se edhe nëse qëndron kjo, pozita nuk mund të ankohet për diçka të tillë, njofton Klankosova.tv.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *