February 6, 2023

Përpjekjet për t`i shtypur mësuesit grevistë e lënia pa paga nuk kanë që të vetme çka kanë bërë deri tash pushtetarët. Sot zëvendëskryeministri Besnik Bislimi, edhe është tallur me punëtorët arsimor, madje nga kuvendi aty ku ishte ftuar për raportim para deputetëve. “Mos e zhvendosni arsimtarin në nivelin social, kanë me ble turshi s`kanë pare. Kanë me ble dru s`kanë pare”, tha BislimiJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi nuk ka dashur që anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane t`i bëjnë pyetje që lidhen me temën kryesore të ditëve të fundit në Kosovës – lënien e punëtorëve të arsimit pa paga të shtatorit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *