April 2, 2023

Shpeshherë ngaj njerëzit dëgjojmë: “Eh, ky njeri kurrë nuk është rehat, gjithmonë e ndjek diçka”. Sot, kjo fjalë shumë shpesh përflitet sepse njerëzit vazhdimisht sfidohen – sprovohen dhe probleme. Ndërsa dikur – më herët, njerëzit të cilët kanë jetuar një jetë shumë më të lumtur dhe më të relaksuar, shqetësoheshin dhe brengoseshin, nëse nuk do të sprovoheshin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pse? Sepse ata konsideronin se me imanin – besimin e tyre nuk është diçka në rregull, në qoftë se nuk do të sprovoheshin nga Allahu. A e kemi pyetur ndonjëherë veten pse Allahu xh.sh. na dërgon këto sprova në jetë …Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne jemi Muslim, falemi (rregullisht ose kohë pas kohe), agjërojmë, ruhemi nga mëkatet, japim dhe ndihmojmë. Kryesisht, përpiqemi të jemi musliman sa më të mirë, por kur të sprovohemi (sëmundje, vdekje në familje, varfëria, aksidente, etj), kjo, pak a shumë, na luhat, na dobëson neve dhe imanin tonë. Atëherë në kokat tona fillojnë të rrokullisen lloj-lloj mendimesh, paraqitet zhgënjimi, sikur që kjo është ndoshta një dënim, pse bash unë, çfarë gabimi i kam bërë Allahut?Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *