April 1, 2023

Muhamedi ( paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të) tha:“Pasha Atë në dorën e të cilit është shpirti i Muhamedit, gjerësia e dyerve të Xhenetit është aq sa distanca prej Mekës deri në Haxher apo prej Mekës deri në Busra”Hadithin e transmeton( Muslimi)Mekka-Busra= 1272 kmMekka-Haxher= 1272km.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *