April 2, 2023

Anëtari i kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Xhafer Tahiri, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje ka gabuar me videon e publikuar dje në rrjete sociale, ku i ka akuzuar pushtetarët e deritanishëm në Kosovë për keqqeverisje, duke deklaruar se ata nuk i janë bashkangjitur kësaj çështjeje. Tahiri, në Info Magazine të Klan Kosovës, ka deklaruar se reagimet e kosovarëve për këtë video tregojnë se nuk i duan mashtrimet. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Lëvizja Vetëvendosje ka gabuar rëndë me këtë video. Reagimet që i mori dje nga qytetarët, nga njerëzit që nuk janë të përfshirë në politikë, mendoj se ishin mesazh i qartë që qytetarët nuk e duan gjuhën e urrejtjes, gjuhën e linçimit dhe gjuhën e degradimit ndaj tjetrit”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *