March 23, 2023

Hyrja e dy vajzave të reja në “Përputhen” ka sjellë dhe debate. Vajzat që u bënë pjesë e programit të dashurisë janë shoqe të ngushta dhe njëra prej tyre u shpreh se nëse shoqja pëlqen njërin nga djemtë, tjera nuk do vazhdojë më me të.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pikërisht kjo gjë shkaktoi debat dhe mes vajzave që replikuan ishte dhe Orsiola. “Unë kujtdo mund t’ja marr të dashurin nëse nuk e kam shoqe.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *