February 6, 2023

Çdo ditë e më shumë në Kosovë po rritet numri i rasteve të dhu nës në familje.E një rast i tillë është ka ndodhur mbrëmë në rrugën ‘Adem Demaqi’ në Skenderaj, me ç’rast një vajzë e mitur e ka denoncuar babain e saj në Polici.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sinjali raporton se 16-vjeçarja ka pasur një mosmarrëveshje me babain e saj, për shkak se e mitura ka dashur të veshë diçka e cila nuk i ka pëlqyer babait të saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *