February 6, 2023

Në Rusi kremtohet sot Dita e Fitores, 9 Maji dhe e gjithë bota është me sytë nga Moska për rëndësinë që ka kjo ditë në lidhje me pushtimin që ka nisur Vladimir Putin në Ukrainë. Analistë të shumtë kanë thënë që Perëndimi është “gjithë sy e veshë” për të dëgjuar “planet” e Putinin në fjalimin e tij këtë të hënë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në nisje të fjalimit të tij në paradën e Ditës së Fitores në Moskë, Putin ka uruar forcat ushtarake ruse për fitoren e Luftës së Dytë Botërore 77 vjet më parë, dhe menjëherë iu referua Ukrainës, duke thënë:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *