February 9, 2023

Ndërsa çmimet e karburantit kanë shkuar në qiell, evropianët po kërkojnë mjete alternative të transportit për të përballuar kohët e vështira të krizës energjetikë, që ka ndikuar xhepat e të gjithëve, veçanërisht që prej fillimit të situatës në Ukrainë, 24 shkurt.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E tillë është historia e 21-vjeçarit Louis Zenex nga Franca, i cili ndaloi së udhëtuari me makinë pasi nuk po përballonte çmimin e lartë të naftës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *