April 1, 2023

Profesori universitar, Enver Bytyçi ka reaguar ashpër ndaj kritikave që opozita ia bëri presidentes Vjosa Osmani për operacionin e saj në Turqi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai tha se nëse opozita do ta kritikonte në këtë mënyrë Hashim Thaçin, nuk do ta lejonte të bënte pazare më territorin e Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *