November 28, 2022

Mehazi: Dallimi i Albin Kurtit prej Fatmir Limajt është, se, kryeministri i Kosovës, Kurti, sakrifikon veten për Kosovën, kurse Fatmir Limaj me anë të lajthitjeve sakrifikoi KosovënA s’janë lajthitje ordinere miliona eurot e tij të vjedhura nga shteti i KosovësJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Opozita po vazhdon të jetë e zëshme çdo ditë e më shumë, mirëpo zëri i tyre po mbetet i pabazë dhe i pa argumentuar ndaj pozitës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *